Op 8 februari 2007 is overleden op 72-jr. leeftijd Sjaak van Els, zoon van Lei Oëme en tante Bet. Sjaak woonde nog altijd in Wanssum in het ouderlijke huis aan de Venrayseweg. Hij was getrouwd en had 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Volgens gegevens van zijn zus Mie was Sjaak ongeveer 25 jaren erg ziek: hij leed aan reuma. Hij heeft het zeer zwaar gehad door die reuma en moest vaak naar dokters en ziekenhuizen.

Op 7 maart 2007 stierf Piet Vermazeren in de leeftijd van 75 jaar. Piet was de 3e zoon van Nol Oëme en tante Anna. Ook Piet is de laatste jaren “aan de sukkel” geweest. Hij heeft indertijd het gemengde boerenbedrijf van zijn vader overgenomen en is zich o.a. gaan toeleggen op paarden en pony’s. Ook was hij een liefhebber van kanaries en parkieten. Hij heeft 3 kinderen gehad; een zoon is op jonge leeftijd met de motor omgekomen. Piet heeft zijn hele leven gewoond in het ouderlijk huis op de Postbaan. Van de familie Vermazeren leeft nog Jo Schellekens-Vermazeren, weduwe en 80 jaar oud. Zij woont in een appartement, Franciscanerhof, gebouwd op de plaats van het vroegere gymnasium Immaculatae Conceptionis van de paters Franciscanen. De gebrandschilderde ramen in de hal herinneren nog aan het (roemruchte) verleden van de school.

Ook is overleden, niet tot onze familie behorend, Pierre Beterams (Bobbie) op 5 maart 2007 te Blitterswijck, leeftijd 80 jr. Voor Blitterswijck en omgeving heeft hij veel betekend: hij heeft zich veel beziggehouden met de historie. Ook is hij werkzaam geweest in de gemeentepolitiek van de Gemeente Meerlo-Wanssum.

In het weekblaadje “Wonen Venlo/Venray” (16 maart) staat een grote advertentie onder de kop: Wanssum – Tres Vivant ! Hierin kondigt Bots Bouwmanagement de ontwikkeling aan in de kern van Wanssum op de plaats van de vroegere Poels Café/ Winkel een schitterend complex, bestaande uit 9 appartementen en 1 patiowoning. Sfeervolle ligging jachthaven! Prijzen v.a. € 193.000,00, v.o.n. incl. parkeerplaatsPaul

Verschenen in de Familiekrant Van Els, nr. 16, april 2007.

Ga naar: Van onze verslaggever uit Venray

Waardeer dit artikel!

Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je deze website in stand houden. Steun fasol.nl met een donatie op NL87ASNB8821079104 t.n.v. Antiquariaat Fasol, onder vermelding van ‘Donatie fasol.nl’.