Regelmatig krijgt Antiquariaat Fasol partijen boeken binnen, waaruit we selecteren voor onze voorraad. Om te bepalen of een boek geschikt is, kijken we naar de commerciële waarde en ook overwegen we of het boek qua onderwerp past binnen ons assortiment.

=DEZE ACTIE IS VOORLOPIG BEEINDIGD=

Dan vallen er soms boeken buiten de boot. Vaak gaat het daarbij om boeken die op zichzelf goed zijn en in prima staat verkeren, maar de verkoopwaarde is bijvoorbeeld te gering (slechts een paar euro) om de investering te doen van het op voorraad houden, van het maken van een titelbeschrijving, bij verkoop de correspondentie te doen en er een pakket van te maken. De verkoopwaarde ligt bijvoorbeeld vaak laag omdat het boek in een grote oplage is verschenen.

Uit principe willen we geen boeken weggooien. Zo ontstond de bonusboek-actie: als u een boek bestelt, krijgt u een extra boek cadeau. Alsof het doorlopend boekenweek is.Als het lukt, proberen we daarbij een boek te kiezen dat aansluit bij uw bestelling, zodat u het mogelijk óók interessant vindt.

Onze voorraad bekijken en doorzoeken? Dat kan!

De kleine lettertjes: over de keuze van het boek wordt niet gecorrespondeerd, het is een verrassing. Als u er blij mee bent, houdt u het en anders geeft u het gewoon door aan een ander. Bij de keuze van het boek zorgen we ervoor dat de portokosten niet stijgen. Met andere woorden: het pakket blijft binnen de gewichtsstaffel van het door u bestelde boek.

Ga naar: Antiquariaat Fasol

Waardeer dit artikel!

Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je deze website in stand houden. Steun fasol.nl met een donatie op NL87ASNB8821079104 t.n.v. Antiquariaat Fasol, onder vermelding van ‘Donatie fasol.nl’.