In maart 1998 was ik in dienst getreden van het ministerie van Financiën, om te gaan werken aan de voorlichtingscampagne voor de introductie van de euro. Nog tamelijk groen, kreeg ik enkele weken later een journalist van de NRC aan de telefoon, en ik begon (nog onbekend met de mores ten departemente) vrijmoedig te woordvoeren. Het resultaat viel overigens mee – het staat hieronder, onder het kopje ‘Ook dat nog!’. Dit was de eerste en enige keer dat ik mij in mijn ambtenarenloopbaan met woordvoering zou bezighouden, ik heb het sindsdien behendig weten te vermijden.

IMG_0002

Waardeer dit artikel!

Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je deze website in stand houden. Steun fasol.nl met een donatie op NL87ASNB8821079104 t.n.v. Antiquariaat Fasol, onder vermelding van ‘Donatie fasol.nl’.