In maart 1998 was ik in dienst getreden van het ministerie van Financiën, om te gaan werken aan de voorlichtingscampagne voor de introductie van de euro. Nog tamelijk groen, kreeg ik enkele weken later een journalist van de NRC aan de telefoon, en ik begon (nog onbekend met de mores ten departemente) vrijmoedig te woordvoeren. Het resultaat viel overigens mee – het staat hieronder, onder het kopje ‘Ook dat nog!’. Dit was de eerste en enige keer dat ik mij in mijn ambtenarenloopbaan met woordvoering zou bezighouden, ik heb het sindsdien behendig weten te vermijden.

IMG_0002

Nu je hier toch bent...Het aantal bezoekers aan Fasol.nl neemt ieder jaar toe. We bieden je alle informatie op deze website - artikelen en genealogische database - gratis aan. En dat blijft zo!

Maar met het in stand houden van fasol.nl zijn ook kosten gemoeid, zoals voor hosting en ontwikkelkosten. Als je fasol.nl waardeert, kun je dat laten merken door het doen van een financiële bijdrage.

Op de pagina Samenwerken vind je de mogelijkheden om te doneren of te sponsoren.

Lees ook: