<< Dinsdag 3 april 1945

Sedert 12 mei heeft de Grontmij het werk aan de silo gestaakt. Ik heb nu nog twee personen (L. van Els, G. Tax), die kunstmest hebben afgeleverd sedert 12 mei. Op 4 juni is een andere firma, namelijk Tummers A. (betonwerken) uit Weert met het opruimingswerk in ‘regie’ begonnen. Onder leiding van de uitvoerders op de Buys zijn 17 personen (allen van ons voormalig personeel) begonnen. Deze arbeiders zijn: Beterams, Deenen, M. van Els, L. van Els, M. Francken, M. van der Heyden, J. Hermans, J. Janssen, H. Lensen, Fr. Peters, Jac. Peters, G. Tax, H. Theeuwen, Alb. Theeuwen, M. van de Ven, J. Volleberg. Op 8 juni is Deenen tijdelijk werkzaam bij de Plantenziektekundige dienst (± tot september).

Knipsel

Vrijdag 5 september 1947 >>

 

Nu je hier toch bent...Het aantal bezoekers aan Fasol.nl neemt ieder jaar toe. We bieden je alle informatie op deze website - artikelen en genealogische database - gratis aan. En dat blijft zo!

Maar met het in stand houden van fasol.nl zijn ook kosten gemoeid, zoals voor hosting en ontwikkelkosten. Als je fasol.nl waardeert, kun je dat laten merken door het doen van een financiële bijdrage.

Op de pagina Samenwerken vind je de mogelijkheden om te doneren of te sponsoren.

Lees ook: