In dit onderdeel vind je genealogische overzichten.

Uitsluitend de genealogische basisgegevens zijn vermeld. Wie nadere gegevens wil weten, kan contact met mij opnemen. Van nog levende personen zijn om privacyredenen geen gegevens opgenomen.

De genealogische informatie is gebaseerd op vele jaren onderzoek, waarbij ik gebruik heb kunnen maken van het werk van een aantal mensen, die ik daarvoor dank ben verschuldigd.
Voor de linie Bree-Valkenswaard heb ik kunnen voortbouwen op gegevens uit de nalatenschap van André Fasol uit Sint-Michielsgestel.
De basis voor de overzichten van de linies Zeeland-Rotterdam en Vlaardingen-Enkhuizen werd gelegd in correspondentie van André Fasol met leden van deze families. Dit heb ik aangevuld met eigen onderzoek.
De linie Zeeland-Rotterdam is in belangrijke mate aangevuld door Hans van Felius. Van A.J. Giljam ontving ik de gegevens over de familie uit Tholen.
De overzichten in het onderdeel buitenland zijn samengesteld op basis van correspondentie met verschillende leden van deze families: o.a. Paul Fasol uit Wenen, Ernst Fasol uit Mitlödi (CH), Elmer en Al Fasol uit de VS.

Ik ben geïnteresseerd in aanvullingen en correcties op al deze overzichten. Ook blijf ik graag op de hoogte van ontwikkelingen in de jongste generaties!Wil je gegevens overnemen, dan mag dat. Bronvermelding wordt wel op prijs gesteld.

TIP: Ben je op zoek naar een bepaalde familienaam? Gebruik dan de zoekfunctie op deze site.

De genealogische overzichten zijn opgegaan in een aparte sectie: de genealogische website.

Zelf je stamboom uitzoeken? Met deze tips kom je nog verder.

Waardeer dit artikel!

Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je deze website in stand houden. Steun fasol.nl met een donatie op NL87ASNB8821079104 t.n.v. Antiquariaat Fasol, onder vermelding van ‘Donatie fasol.nl’.