In het februarinummer van het personeelsblad van het ministerie van Financiën, de ‘Wij van Financiën’, werd ik geïnterviewd over de laatste fase van de eurocampagne, waaraan ik sinds 1998 werkte en die zijn laatste fase was ingegaan.

‘Nog tien maanden en dan gaat Nederland over op de euro. Het laatste campagnejaar wordt dan ook het meest intensieve jaar voor de eurovoorlichters van de Centrale Directie Voorlichting. Naarmate de introductiedatum nadert zullen zowel burgers als bedrijfsleven steeds praktischer en steeds gedetaileerder worden geïnformeerd over de komst van de euro. Een gesprek met euro-voorlichter Peter Fasol.’

Nu je hier toch bent...Het aantal bezoekers aan Fasol.nl neemt ieder jaar toe. We bieden je alle informatie op deze website - artikelen en genealogische database - gratis aan. En dat blijft zo!

Maar met het in stand houden van fasol.nl zijn ook kosten gemoeid, zoals voor hosting en ontwikkelkosten. Als je fasol.nl waardeert, kun je dat laten merken door het doen van een financiële bijdrage.

Op de pagina Samenwerken vind je de mogelijkheden om te doneren of te sponsoren.

Lees ook: