Auteurs

Peter Fasol

282 posts

werkt sinds 1998 als eindredacteur, speechschrijver en communicatieadviseur voor de rijksoverheid. Hij interesseert zich verder voor alles, maar in het bijzonder voor genealogie en antieke boekdrukken.

Romé Fasol

107 posts

was van 1980-1988 burgemeester van Nistelrode en van 1988-1999 burgemeester van Horst. Hij publiceerde onder andere over Erasmus en is geestelijk vader van het sprookje 'De Peelkabouters van Horst'.

Piet van Els

56 posts

was directeur van Landbouwbelang te Wanssum. Hij hield in de laatste oorlogsjaren een dagboek bij dat in 2014 werd gepubliceerd onder de titel 'Dorp aan de frontlinie'.

Matthieu van Els

25 posts

was bestuurslid van het Nederlands Productschap Zuivel, naast tal van andere functies in de Nederlandse zuivelsector. Begenadigd dichter, nochtans uitsluitend gepubliceerd in familiekring.

Theo van Els

22 posts

was sinds 1981 hoogleraar toegepaste taalkunde en van 1994-1999 rector magnificus van de Radboud Universiteit Nijmegen. Geldt als één van de grondleggers van het vakgebied van de taalverwerving en van het onderwijs in moderne vreemde talen.

Leo van Els

15 posts

was classicus en leraar aan het Petrus Canisius College te Alkmaar. Hij was maatschappelijk actief voor onder meer Pax Christi, Vluchtelingenwerk, de parochieraad in Egmond en GroenLinks.

Paul van Els

13 posts

was onderwijzer aan de basisschool te Melderslo.

Thijs Timmermans

10 posts

is consultant HR-systemen en business analist bij ING Nederland.

Frank Timmermans

7 posts

was ruim 25 jaar huisarts in Bemmel. Hij verzorgt als CHBB-arts oogheelkundig onderwijs voor de kaderopleiding. Zijn werk als beeldend kunstenaar is te zien in Kunstlokaal Bemmel.

Carola Fasol

5 posts

is manager kinderopvang en peuterwerk.

Cécile van Els

5 posts

werkt bij het RIVM. Zij is expert op het gebied van immunologie van infectieziekten en vaccins.

Hugo van Els

2 posts

is IT-consultant en bassist in de Beatles-tribute band 'The Deaf Aids'.

Wim Fasol

2 posts

Br. Licinius O.F.M.Cap. was missionaris in Pahauman, Borneo (1957-1962), Kabanjahe (1962-1982) en Medan (1982-1984), Noord-Sumatra.

Karel Soors

2 posts

was onderwijzer aan het Scheppersinstituut te Mechelen. Zijn interesse gaat uit naar genealogie, fotografie en de Vlaamse kunstenaar Alfred Ost.

Wilbert van Els

2 posts

is eigenaar van theater Pantalone in IJsselstein. Theater Pantalone is een theater voor kleinschalige voorstellingen, concerten en lezingen.

Wim Moorman

2 posts

is historicus, blogger, publicist. Interesses: lezen, voetbal, watertorens, kassahuisjes, industrieel erfgoed, trafohuisjes, voetbalstadions, tuinkabouters.

Tilly Fasol

2 posts

is fluitiste in het ensemble Syrinx en bridgespeelster.

Anja Fasol

1 post

is regioconsulent bij Zorgbelang Zuid-Holland.

Jac Aarts

1 post

was neerlandicus en Bomans-kenner. Hij publiceerde de Bomans Krant, Bomans Weekblad, Kamer 14 en een serie Bomansstudies.

Kirsten Fasol

1 post

is scholier op het Antoniuscollege in Gouda. Ze houdt van voetballen en drummen.

Henny Mélotte

1 post

schreef met J. Bots hét standaardwerk over de geschiedenis van Valkenswaard 'Van Wedert tot Valkenswaard', naast verschillende andere boeken op streekhistorisch en topografisch gebied.

Mariken Fasol

1 post

is scholier op de GSG Leo Vroman in Gouda. Ze houdt van paardrijden.

Annemieke van der Vegt

1 post

doet sinds 2013 onderzoek naar haar Afrikaanse voorvader Christiaan van der Vegt (1743-1825). De kennis die zij opdeed als consultant klantcontact zet zij in om dit historisch onderzoek in de openbaarheid te doen. Zo geeft haar zoektocht inzicht in het slavernijverleden van Nederland voor een breed publiek.

© 2017 fasol — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑